torsdag den 5. februar 2009

Bagemaskinen er flyttet ind

Da vi efterhånden synes, at bagerbrød er blevet dyrt uden at være specielt godt, og krydderboller bliver man også hurtigt træt af, sponserede ham og mig en bagemaskine til hinanden før jul. OK, de første brød var en del dyrere end bagerbrødet, men jeg regnede ud, bagerjomfruen nok kunne tjene sig ind i løbet af 1 års tid.


Det er simpelt hen skønt at kunne bage brød uden at få fingrene klistret ind i dej. Det tager 5 minutter (altså ½ pizza-tid) at sætte en dej over og trykke på startknappen.


Resultatet er fint

Hullet i bunden er der hvor dejkrogen har siddet. Slut med at smide glemt gær ud. Nu bruges kun tørgær her på matriklen. Brødet i den lille udgave på 750 g passer til os to gamle i to dage.

2 kommentarer:

  1. En smart opfindelse ;-) Jeg bruger den også til at ælte dejen, når jeg bager boller. Kan ikke klare gærdej under neglene!

    SvarSlet
  2. Ved lige præcis hvad du mener.
    Vi bruger den til at ælte pizzadej

    SvarSlet